Alegeri

Citisem undeva un citat, citat care a reprezentat una dintre cele mai importante ajutoare primite de la Internet. Nu stiu sa va zic cum suna exact; in schimb am sa-l dezvolt.

E vorba de acel moment in care trebuie sa alegi intre familie si iubit/iubita. Pentru cei care nu au o relatie de mult timp, sau pentru cei care nu pot locui impreuna cu persoana iubita, ori pentru acele persoane ai caror parinti refuza sa petreaca timp cu perechea odraslelor lor, aceasta alegere poate fi una din cele mai grele si mai importante la acel moment.

Ideea centrala e ca familia ramane familie. Indiferent de circumstante. 

Insa daca simti cu tot sufletul si cu toata ratiunea ta ca EL/EA este persoana potrivita, ca e acea persoana care poate impaca atat mintea, cat si inima, alege-o. Alege-o pe persoana de langa tine, caci familia iti va ierta unele greseli si, mai presus de toate, va incerca sa te inteleaga. Mai devreme sau mai tarziu, se va estompa aceasta intamplare, se va acoperi cu praf.

Pe de alta parte, daca pana si cea mai mica urma de indoiala care a patruns in fiinta ta incepe sa creasca, sa devina tot mai mare cu fiecare gand indreptat catre situatia in care te afli, alege familia. Oricat de dureros ar fi, pentru unul sau pentru celalalt. In acelasi timp, poate fi si un test pentru a afla starea de sanatate a relatiei voastre; totusi, doar tu poti hotari daca merita un astfel de test, avand grija nici sa nu fortezi limitele.

Doar relatiilor intre straini le poate fi testata sanatatea; relatiile familiale nu au nevoie de teste. Ele sunt intotdeauna in forma maxima, pentru ca nu sunt bazate nici pe Internet, nici pe interes si nici pe mila, ci pe dragoste adevarata.

P.S.: nu stiu cata legatura are imaginea cu textul scris de mine, dar simteam nevoia sa o pun.

Playlist: Crazy Win - Spunem adio,  Imagine Dragons - Demons, Demi Lovato - Let it go, Emeli Sande - My kind of love, Eli - Hey, Pharrell Williams - Happy

Comentarii

  1. Este interesant modul in care ai pus problema..Ce-as face eu in cazul asta? Mi-as asculta inima. Poate nu este cel mai bun lucru de facut, dar oricat ar fi ratiunea si creierul de utile, tot inima va sti ce iti doresti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...iar apoi creierul va face in asa fel incat sa ai mustrari de constinta. Um... cred, pana la urma, ca orice ai alege tot vor fi ceva regrete. Macar putin acolo. Mi s-a intamplat sa aleg cu inima si sa aleg gresit, asa ca prefer sa-mi mai scult si ratiunea din cand in cand.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Parul roscat, sau cum nu poti scapa de el

Syoss si experientele mele homemade

Syoss si experientele mele homemade, part 2 [invitat special: decolorantul Palette]