Spui ce crezi ...

... dar crezi ce spui?

Spui ca iti place ploaia, dar iti deschizi umbrela inca de la primii stropi, de frica sa nu racesti, sa nu ti se strice parul sau machiajul.
    
Spui ca iti place soarele, dar tanjesti dupa umbra copacilor ca sa nu transpiri excesiv, ca sa nu te arzi, ca sa nu faci insolatie.

Spui ca iti place sa faci sport, dar alegi autobuzul in locul mersului pe jos, probabil pentru ca mai mereu esti in intarziere, nu ai timp. 

Spui ca nu iti place de o persoana, dar vorbesti mult cu ea, aproape ca sunteti prieteni; vrei sa pari o persoana buna? Nu esti, pentru ca o persoana buna nu este falsa.

Spui ca urasti transportul in comun, dar il folosesti des. Probabil distantele sunt prea mari sau ploaia, respectiv soarele - prea puternici.

Spui ca iti plac florile, dar le smulgi, le sustragi din viata lor cea de toate zilele, le omori cu scopul de a-ti decora o parte din viata.

Spui ca ai grija de tine si de corpul tau, dar il imbacsesti cu tot felul de chimicale din dorinta de a-l face mai atragator, mai placut simturilor; de obicei faci asta pentru cei din jurul tau. Mare greseala ! Fa-o pentru tine sau deloc.

Spui ca tii la natura din jurul tau, dar o degradezi prin toate mijloacele. Poate pentru ca "asa fac toti"?

Spui ca nu iti place scoala, dar totusi te stresezi in legatura cu ea, de frica parintilor, profesorilor, or pentru mandria ta.



Sa mai aduc in discutie faptul ca imi spui ca ma iubesti? 
Nu. Esti sincer cand spui asta. Nici nu vreau sa imi inchipui contrariul, caci m-as aglomera cu ganduri aiurea, irelevante, nefolositoare, ocupante ale spatiului destinat gandurilor bune si frumoase.



Ryan Star - Brand new day

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Parul roscat, sau cum nu poti scapa de el

Syoss si experientele mele homemade

Syoss si experientele mele homemade, part 2 [invitat special: decolorantul Palette]