Când ești înșelat ...

"Când ești înșelat, te simți cel mai înjosit om. Înjosit de încrederea oarbă pe care i-ai acordat-o celui care ți-a înșelat-o. Simți că lumea se prăbușește și că nu mai ai pe nimeni, nu mai ai nimic, pentru că toată energia ai investit-o în relația cu Acea persoană. V-ați certat pentru că tu i-ai zis ca ești sceptică, că atâta timp cât ești plecată sunt prea multe tentații. El ți-a promis cu mâna pe inimă și aproape cu lacrimi în ochi că nu te va înșela, că te va aștepta… Și totuși ai avut dreptate: te-a înșelat fără niciun fel de regret, fără menajamente. Și totuși ai avut dreptate din nou, căci nu trebuia să-i acorzi încrederea ta. Iar acum te simți desconsiderată de persoana pe care o iubești...sau o iubeai. Cum să mai ai încredere în alte persoane? Uite cum, din cauză că ai fost fraieră, suferi mult timp și îi faci și pe ceilalți să sufere. Ai fost fraieră pentru că l-ai crezut, uitând că e tot un băiat din mulțime. Și uite cum, din cauză că el a uitat de tine pentru câteva ore, se duce de râpă cea mai lungă relație a ta de până acum."

O impresie despre ce inseamna a fi inselat, de la o persoana care a trecut prin asta. Alt document vechi, de prin vara lui 2013.

Un sfat, daca permiteti: daca nu va simtit bine langa cel de langa voi, plecati; luandu-va sau nu 'la revedere', plecati. Nu inselati. E o pedeapsa groaznica, nimeni nu o merita.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Parul roscat, sau cum nu poti scapa de el

Syoss si experientele mele homemade

Syoss si experientele mele homemade, part 2 [invitat special: decolorantul Palette]