"Sa fiti iubire!"



Am gasit video-ul de mai sus pe un blog, si m-a manat curiozitatea sa-l urmaresc. M-a impresionat si chiar amuzat pe alocuri, in sensul bun; in plus, am extras astea:

"Nu este corect sa incerci sa schimbi un om. Oamenii nu se schimba. Daca un pantof e prea mare, e mai usor sa cumperi alti pantofi decat sa umbli sute de kilometri cu ziare indesate in varf."

"Daca vrei un cuplu bun, trebuie sa devii bun. Foarte bun."

"Decat impreuna cu o persoana nepotrivita, mai bine singur. De multe ori, oamenii ajung sa formeze cupluri din frica, nu din iubire. Le-a fost frica sa se implice pentru a nu suferi, si le e frica sa se desparta pentru a nu suferi. Asa ca stau si sufera oricum."

"Oricine poate sa se indragosteasca si sa sufere, dar nu oricine poate sa iubeasca."

"Nu cauti iubire, devii iubire."

"Implicati-va frumos si despartiti-va si mai frumos; fara drame, fara nemultumiri, fara noroi, fara suferinta. Fiecare relatie este o lectie, nu un timp pierdut."

"Invatati-va sa iubiti singuratatea inainte sa puteti iubi pe cineva. Daca duceti gunoiul vostru, nemultumirea voastra, frica voastra, goliciunea voastra interioara intr-o relatie, il veti saraci si pe ghinionistul care va e partener."


Va recomand sa urmariti clipul, chiar in cazul fericit in care va aflati intr-o relatie frumoasa. La urma urmei, putem invata de orisiunde :). S-aveti o zi de Dragobete plina de iubire!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Parul roscat, sau cum nu poti scapa de el

Syoss si experientele mele homemade

Syoss si experientele mele homemade, part 2 [invitat special: decolorantul Palette]